lördag 9 april 2011

Det blåser

Idag sken solen så fint men det blåste en hel del så det kändes inte speciellt varmt. Vi var ner en sväng på stan och kikade. Jag handlade ingenting! Lika bra det!

Imorgon tänkte jag åla på mig löpartightsen igen och snöra på mig skorna. En joggingtur i solen är inte dumt. Men jag föredrar mulet väder faktiskt. Men nu på våren när inte solen värmer så mycket så är det ändå nice att jogga i solsken =) Annars blir det för svettigt, om det är 18-20 grader ute.

4 kommentarer:

  1. Kommer läsa i morgon med nyfikenhet :) Vad innebär de olika varven på din tidtagning här om dagen?
    Här ska det regna i morgon, så jag ska försöka leta mig till personalgymmet på sjukhuset. Vet vad det heter, men vet inte var det ligger (även om jag varit där och kollat) :)

    SvaraRadera
  2. Ja, ut och spring med dig kvinna! ;D

    SvaraRadera
  3. hur menar du med vad de innebär? :)

    Man kan ställa "varvtiderna" på den distans man vill. Jag har 1 km, sedan piper det till och nästa kilometer påbörjas. Men man kan byta manuellt också.. så kollar man t.ex på "varv 4" så har jag stoppat själv för där började jag gå.. så sista "varvet" är tiden då jag gick hem, ist för att jogga.

    Första tiden som står är klockslaget och ja.. sedan står ju all fakta där.. hur snabbt det gick, distans osv!

    SvaraRadera
  4. *ler* det var exakt det jag undrade, jag har ju ingen pulsklocka (möjligen en från en tidning) så för mig som inte vet trodde att du hade sprungit fem vara på en bana :)

    SvaraRadera