torsdag 7 oktober 2010

Fläskfilé i senapssås

Stekte fläskfilé idag och gjorde en sås av matlagningsgrädde och dijonsenap. Blev gott! Till det hade vi ugnsbakad paprika och gul lök. Löken blir så god när man värmer på den!

Snabbrecept: Skiva och bryn fläskfilén hastigt på hög värme så den får färg. Salta och peppra. Sänk värmen och vispa ihop 1 förpackning matlagningsgrädde och dijonsenap i en skål. Ta senap efter smak, men typ 1-2 msk. Smaksätt med lite soya (mest för färgens skull). Krydda på med lite oregano och häll sedan blandningen över fläskfilén. Låt puttra på låg värme i typ 20 minuter tills filén är tillagad.

Till det kan man ha vilket tillbehör man behagar! Pressad potatis är ett tips för er som äter det.

2 kommentarer:

  1. åh jag älskar ugnsbakad paprika! :)

    SvaraRadera
  2. Det lät ju gott ju :D

    Svar: Ja, det är inte lätt faktiskt :/

    SvaraRadera