söndag 20 juni 2010

Att man aldrig får ha saker ifred...

Idag tittade vi till min EU-moped som jag hade tänkt lägga ut på Blocket idag. Har parkerat den i cykelförrådet som är låsbart och allt. Ingen har sagt att man inte får stå där och i de andra förråden står det också mopeder... Så man tänkte ju att det var lugnt att stå där.

Hur som helst så har någon krossat glaset till hastighets/bensinmätaren och huggit med en skruvmejsel eller något där i så mätarställningen är förstörd bl.a. Själva "pinnarna" till mätarna låg på backen bredvid så det verkar som idioten ryckt bort dem. Moppen som står bredvid har också blivit förstörd på samma vis.

Skittirriterande!!! Förhoppningsvis går det väl rätt lätt att åtgärda på verkstad och jag hoppas man kan återställa mätarställningen för nu står den på 98.000 mil liksom... Suck. Men det borde väl gå. Får väl vara glad att de inte spräckt backspeglarna och repat hela moppen. En liten repa längst upp var det men inte så farlig.

Det värsta är ju att det är någon boende i föreningen här som varit och förstört då man måste ha nyckel för att komma in i förrådet. Om man nu blir irriterad på att det står mopeder i cykelförrådet så kan man väl antingen sätta upp en lapp eller kontakta värden?! Istället för att förstöra annans egendom... :-(

4 kommentarer:

  1. Usch vad tråkigt! Har vart med om när en person (som jag t.om var bekant med och ej ovän med) slet loss ena backspegeln på min bil. Han fixade det efteråt men man vara arg på att man inte kan få ha saker ståendes ifred på sin egen parkering! (Han gjorde det på fyllan & tål tydligen inte alkohol..)

    SvaraRadera
  2. Fan vad tråkigt! Jag hoppas att du pratar med värden så att alla får vetskap om det finns puckon i huset! :(

    SvaraRadera
  3. Ja det är ju ett ganska stort kvarter och det verkar ju som alla har tillgång till alla förråd. men ska definitivt meddela värden så de vet om det i alla fall. :(

    SvaraRadera
  4. Taskigt tusan vad arg jag skulle vara, någon borde du kunna kontakta... har du någon försäkring på den annars borde det kunna gå på hemförsäkringen om det blir dyrt.

    Tänkte girls night kanske nåt nästa vecka...
    Hörde att på fredagen så kommer de som har gör makeover och fotograferar. Vet inte om du hört talas om det. Det är gratis och kostar bara om man vill köpa bilden detta skulle kunna vara skoj grej att göra och sedan gå ut och då är man färdigfixad... vet inte hur man bokar in sig dock.

    SvaraRadera