fredag 6 augusti 2010

Hörlurar lämpade för jogg?

När jag sprang sist så hade jag min Mp3 och vanliga hörsnäckor som jag alltid har. Jag vet inte varför jag inte införskaffat nya lurar för det är fasen obekvämt med de där plupparna som bara ramlar ur i tid och otid. Det är inget mjukt gummi på dem så de anpassar sig inte till öronen direkt.

Vad har ni i öronen när ni joggar? Tips?

7 kommentarer:

  1. jag använder hörlurar jag fick med när jag köpte min ipod, de sitter förvånadsvärt bra. Gillar inte såna "in-ear" de vill aldrig sitta kvar i mina öron. Vad har du för några?

    SvaraRadera
  2. Jag har vanliga öronsnäckor, men har ett smalt pannband över dom så att dom sitter kvar ;D

    SvaraRadera
  3. hallonlove: jag har ett bar vanliga hörsnäckor bara som är i hårdplast typ. Sitter inte alls efter de inte är formbara, som jag skrev :)

    SvaraRadera
  4. Svar; Ja jag har en hushållsvåg, tänkte börja väga allt från och med idag så får jag väl se hur bra jag var på att uppskatta igår.. hehe ;)

    SvaraRadera
  5. Jag har vanliga öronsnäckor men dom sitter bra, kan kanske bero på att jag inte springer så fort ;)

    Peppkram

    SvaraRadera
  6. Likadant för mig fast jag bara promenerar! Jag gillar sådana mjuka som man trycker in, som öronproppar, annars tror koss har bra lurar!

    Jag har nyligen startat en ny blogg där jag försöker gå ner i vikt och ändra min livsstil. Ge mig gärna några tips på vägen om du vill vara så snäll!

    SvaraRadera
  7. Jag köper billiga fakelurar av in-ear modell till min iPod på Ebay. De kostar $0,99 och funkar förvånansvärt bra. Jag tröttnade på att andra (dyrare) lurar slets ut så snabbt och förstördes av svett och regn. Nu köper jag en batch (typ 10 åt gången) och använder tills de inte funkar längre. Inklusive frakt brukar varje lur kosta 7-8 kronor beroende på växlingskurs. Helt okej i mina ögon :)

    SvaraRadera