torsdag 23 september 2010

Det blir aldrig som jag tänkt!

Haha nej, det blir aldrig som jag tänkt när det gäller träningen... Ingen afro idag så får prova det en annan gång. Däremot gick jag en promenad direkt efter mötet på jobbet. Skönt! Så helt lat har jag inte varit!

Ska ta mig något ätbart nu hade jag tänkt. Vi åt under mötets gång så jag är inte speciellt hungrig. Blir något lättsamt! Typ yoghurt... haha!

6 kommentarer:

  1. Frågan vad är det som saboterar din träning? Saker som kommer emellan? att du inte hinner? Att du inte orkar? Det är lite spännande eftersom vi verkar vilja träna lika mkt, jag undrar bara vilka dina fallgropar är (så jag jag bygga upp ett skydda av dom..haha!). Jag är väldigt bestämd, har jag bestämt mig så har jag oavsett vad, typ tisdags, kommer hem sent å har åkt tåg halva dagen, men ändå kommer jag iväg en snabbis till gymmet, för gör jag inte det är jag lost å inser hur skönt det är i soffan...

    SvaraRadera
  2. Ja du, denna gång var väl ursäkten att personalmötet slutade strax efter 16.00 och passet hade redan börjat. Så jag kilade hem, bytte om och prommade istället.

    Mina fallgropar är nog att jag blir less på att vara på jobbet (jobbar ju på samma ställe som jag tränar) = går hem och tänker att jag ska göra nån annan form av motion, vilket kanske inte alltid blir av alla gånger. Men jag har blivit bättre på det faktiskt! Förut iddes jag ju knappt gå tillbaka till IKSU på kvällstid.

    Sen är det väl att jag tänker att jag inte ska tvinga mig utan att träningen ska vara skoj och inte ett "måste". Men jag vet ju att man måste sparka sig i arslet ibland och "just do it".

    Och en stor faktor är ju att jag går och står 90% av min arbetstid. Jag snittar ju tex 15-18.000 steg bara på jobbet varje dag. Så ibland är jag helt slut i underkroppen, sådär att det värker och nästan ilar i låren och knän. då är det svårt att motivera sig till att träna. Men jag försöker ändå! Men man blir faktiskt mer fysiskt trött än man tror av mitt jobb. Spec efter en dag med massa lyft och knäböj :P nästan ett automatiskt träningspass det. haha!

    Men som sagt, en del gånger är det bara "hem, hem, hem" som gäller för man är trött och less på att vara på jobbet. Det är kanske största fallgropen egentligen. Men det är väl bara att bita ihop I guess. Ibland tar latmasken över dock ;)

    Men jag försöker att slå bort det dåliga samvete för det mår man bara sämre av :) Och ärligt talat är jag inte direkt lat enl. mig själv! Jag går och rör mig mycket. Även när jag inte bloggar om det!

    Men jag är mer bestämd med t.ex maten än med träningen, det kan jag erkänna! :)

    SvaraRadera
  3. ... mycket "MEN" där :P haha

    SvaraRadera
  4. Det får vara hur många men som helst, bara spännande att höra vad som är dina fallgropar. Mina är desamma, jag kan inte åka hem för då inser jag hur skönt hemma är:-) jag rör oxå mkt på mig i jobbet, kanske inte fullt 18 tusen steg men gott å väl över 12 tusen med cykling..men jag har gett mig fan på att träna ändå..jag vill inte ens tänka på hur jag hade sett ut om jag INTE hade tränat...UHUU!!

    SvaraRadera
  5. Jo jag plussar väl på ett antal steg eftersom jag går till och från jobbet jag med ... men jag vet inte exakt hur många steg det blir på den promenaden! =)

    Jag kan hålla vikten utan att träna, bara vardagsmotionera. Men det är när jag börjar äta FÖR mycket som det går uppåt. Typ för mycket godsaker

    SvaraRadera
  6. Hur långt har du till jobb?
    Jag är en sån som går upp i vikt om jag ens kollar på godis typ...tyvärr...

    SvaraRadera