söndag 15 maj 2011

Promenad x2 idag

Idag blev det först en promenad ner på ICA Maxi, handlade lite kattmat och annat tjafs. Och nyss tog jag en till prommis med en kompis. Skönt! Vädret är tråkigt, men det gör inte så mycket... Fast visst saknar man ändå +18 grader ... Men hela sommaren är ju kvar. =)

Jobb imorgon igen då i vanlig ordning. Men som sagt... snart sommar = studenterna drar från stan! Då blir det lugna och sköna jobbdagar!

2 kommentarer:

  1. :D vad gör vi som plågar dig så? Skräpar ner? Apropå vad du skrev att folk brukar gnälla att det är smutsigt, så är jag istället sjukt IMPONERAD att det är så RENT som det är på IKSU, med tanke på alla dessa människor som vistas där varje dag.

    De enda ggr jag har klagat är vid "barfotapass" (nu kör jag inte dessa pass så ofta)när respektlösa människor gått in i träningssalarna i skitiga skor (jag frågade en instruktör en gång om det inte var en god idé att de kunde svepa över golvet med en "långmopp" innan dessa pass, men den bara fnös och sa att jag fick klaga i receptionen) :D

    SvaraRadera
  2. Hehe ja ni skräpar ner och är i vägen.. haha nä, men det blir så mycket mindre folk på IKSU och det är skönt som omväxling!

    Ja det är skoj att iaf vissa tycker det är rent för vi sliter verkligen med städningen där varje dag! Och nu på våren med allt damm är det verkligen inte lätt att hålla det rent. Det går inte att jämför med något annat gym som har mycket mindre antal besökare.

    Det är väl främst duscharna folk klagar på iofs. att det är mycket ludd och hår på golvet, men de fattar inte att vi går in 1 gång i timmen och skrapar golven!

    Ja instruktörerna är ju lite knepiga. De har ju långt svepskaft och engångssvep just för att de SKA svepa golven själva! Spec nere i Lissabon blir det ju riktigt skitigt... En av intruktörerna var på en av våra tjejer och bara "städar ni 1 gång veckan här eller??" men vi städar ju varje dag... Men folk fattar ju som sagt inte det haha.

    Hur tror de att det skulle se ut om man städade en yogasal 1 gång veckan... :D Skulle vara igengrott med skit!

    SvaraRadera