söndag 1 augusti 2010

Vägning?

Jag vet inte riktigt när jag ska väga mig. Jag tror jag kommer bli opeppad om jag väger mig nu och får se siffran på vågen som jag vet inte är en rolig sådan. Tog nämligen på mig arbetsbyxorna idag och de skär in.... överallt.

Nej jag tror jag ska försöka vara nyttig och träna bra så skiter jag i vågen tillsvidare! Jag lär väl känna skillnad på kläderna förr eller senare bara jag håller igång och inte käkar chips 5 dagar i veckan...

Eller vad tror ni?

7 kommentarer:

  1. Det låter klokt! Ställ dig på vågen igen när du känner dig redo.

    SvaraRadera
  2. Strunta i vågen helt! känn på kläderna, se i spegeln och på kort och känn hur du känner dig och mår! :)

    SvaraRadera
  3. Du resonerar helt rätt! :)

    SvaraRadera
  4. Hej Emma! Jag har nu lagt till din blogg i vår lista! Tipsa gärna dina besökare så att vi kan sprida inspiration till ännu några fler!

    Ha en fortsatt mysig måndag!

    SvaraRadera
  5. =( Du har nog helt rätt...skit ivågen tills du e redo. Ta mått istället så att du kan få konkreta bevis på att du har krymt in i din kropp igen.

    Jag tror inte att dia jobbbyxor kommer vara så trånga så länge till...för du kan detta!!!

    SvaraRadera
  6. Jag tycker det låter jättebra. Om vägningen bara kommer göra motsatt verkan så ska du inte göra det, då kanske du tappar motivationen helt och det är ju det inte värt. Håll koll på hur kläder och liknande sitter istället :)

    KRAM

    SvaraRadera
  7. Jag håller också med. Tror man låser fast sig för mycket vid siffror och mått om man väger och mäter sig för ofta och missar det viktiga.. en sundare kropp! :) En gång varann månad eller så kan jag tycka är lagom B)

    SvaraRadera