onsdag 2 mars 2011

Suck ...

Halsen är fortfarande tjock... Men den gör inte ont direkt, utan mer som man har en boll i halsen och det är liksom trångt att svälja. Irriterande är det åtminstone.

I övrigt mår jag bra. En del att göra på jobbet nu dock och jag är helt slut på kvällarna. All energi går åt till att jobba. Veckan har åtminstone gått snabbt, hittills!

2 kommentarer:

  1. Det är så tråkigt när det går upp och ner med förkylningar som på samma gång ändå inte är förkylningar. Det där mellantinget kan göra en galen! Hoppas det går över snart!

    SvaraRadera
  2. sv: precis samma här ! fattar inte att folk törs fråga om man är gravid.. dom ser rätt roliga ut när man säger "nej jag är bara tjock" hoppas verkligen att dom tycker det är pinsamt !! sjukt irriterande, killar kan vara hur tjocka dom vill utan att få sånna kommentarer.. men tjejer, nä.. är man tjock så är man gravid.. håller för övrigt med dig om byxproblemet också.. men jag brukar trösta mig med att om jag hade varit smal hade jag säkert haft andra problem.. jag menar.. finns det någon som är helt nöjd med sitt utseende ?? egentligen är det ju tragiskt att folk inte kan vara nöjda.. men det är väl så man är helt enkelt..

    SvaraRadera