tisdag 26 juli 2011

Dagens träning... eller?

Nej ingen träning så långt ögat kunde nå idag. Men att jaga en 2:åring och traska runt hela IKEA kanske kvalar in som motion, haha ;-)

Var som sagt på IKEA idag med vänner. Handlade lite grann, nya lakan och örngott bl.a. Inget speciellt egentligen. Men kul med en dagsutflykt.

Lika kul var det inte på vägen hem då bilen började låta väldigt högt. Sedan hör man hur det fladdrar och vi kommer på att det är punka på ena framdäcket. Lyckas komma in i en parkeringsficka på E4:an och börjar byta däck. Men vad sker? Jo hylsnyckeln passar ju inte!!! Efter många om och men lyckas jag få tag på pappa så han fick komma och försöka hjälpa oss. Tur vi inte hade åkt så långt norrut...

Efter att försökt fylla med "skum på burk" utan att det hjälpte (för den som inte vet: skummet lagar däcket tillfälligt...) så hittade pappa en hylsnyckel som passade så tillslut kunde vi byta däck och bege oss till Umeå.

Hemma lite senare än tänkt men tur det gick bra ändå. Inte direkt svinkul att få punka i typ 100 km/h... Men det gick ju bra så det var skönt =)

Ändå förvånande att den ENDA som stannade och frågade om vi behövde hjälp var en gammal gubbe som knappt kunde gå.... Alla andra bara susade förbi i alldeles för hög fart och tutade. Knäppt egentligen. Folk har så bråttom...

Nu sova. Imorgon blir det inga äventyr... haha :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar