onsdag 5 maj 2010

Golden Cup Balm

Såhär ska jag gå imorgon på jobbet. Var på ICA förut och det gick mycket bättre att gå när foten får stöd och hålls på plats.


Sedan ska jag smörja med Golden Cup som jag köpt i Thailand. Är bra mot allt det! Insektsbett, skador, eksem etc. Användbart vid massage osv. Är som tigerbalsam ungefär. Väldigt populärt att köpa hem om man är där. Finns i mataffärerna och apotek, vad jag såg i alla fall!

2 kommentarer:

  1. Tack för tipset! Satt faktiskt själv och funderade på LCHF-pizza innan, men det fick inte plats i menyn denna veckan tillslut haha. Har själv gjort lchf-pizza några gånger, men måste spana in ditt recept också, hur du brukar göra :)

    Är grymt glad att du skrev en kommentar! För tydligen har min bloglovin dummat sig och inte fungerat när jag lade till din nya blogg där. Så jag har ju trott att du inte har uppdaterat, men i själva verket är det så att jag inte har haft dig på bloglovin trots att jag trodde jag hade det.

    SvaraRadera
  2. thaisalva är bra! vi har en massa burkar här hemma som min pojkvän använder nu när han är skadad. hoppas din fot blir bättre!! :)

    SvaraRadera