måndag 10 maj 2010

Pulsklockor!

Ni som har pulsklocka på er när ni tränar, vad har ni för modell? Är ute efter en som kanske kan mäta t.ex hur snabb jag är per kilometer och sådär. Mer avancerad än så behövs inte egentligen, förutom att den mäter puls då :)

Tipsa!

6 kommentarer:

  1. Jag kör med en Polar RS300, I like it! För att få med hastighet behöver man köpa till en gps-sändare. När jag valde, förra året, var det svårt att hitta ngn men inbyggd gps som också matchade plånboken.

    SvaraRadera
  2. Jag har en polar RS300X. Jag har även en gps sändare, (inte inbyggd). Kostar en del men jag fick dem i födelsedagspresent. :)

    SvaraRadera
  3. Om du kan vänta till 28:e maj så kan du ju vara med i Polarjakten! :)

    http://polarjakten.se/

    SvaraRadera
  4. Även jag har en RS300X. Köpte en fotsensor till och det har jag inte ångrat. När jag köpte den ville jag att en klocka att växa med. I början hade jag gott och väl klarat mig med en som bara visar pulsen, men den här kommer att "räcka" ett bra tag tror jag. Är i stort sätt väldigt nöjd med den, men ibland krånglar den och tappar bl a kontakten med pulsen.

    SvaraRadera
  5. Jag har en Garmin 350. Om du känner att du kan vara utan pulsdelen så köp Garmin 250, den har Mattias nyss köpt, 949 kr med alla andra funktioner med gps osv. Supernöjd är vi båda två :)

    SvaraRadera
  6. Madde: Jag vill ju ha pulsmätningen också och har spanat lite på 350 för jag visste du hade den... Lite dyr men kanske är värt!

    SvaraRadera